به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین تحریری، در این مراسم ، با اشاره به فضیلت علم در اسلام و جایگاه آن در حوزههای علمیه، اظهار کرد: مرحوم آیتالله جعفری تهرانی، از بدو ورود به حوزه به پرورش روح خویش توجهی خاص داشت، به گونهای که بعدها از محضر بزرگان عرفان مانند حضرات آیات ، علی قاضی و علامه طباطبایی بهرهمند شد.
وی افزود: به نگاه امام صادق(ع)، علوم جهان منحصر در چهار رکن معرفت خداوند، شناخت نعمات او، شناخت خواستههای او و شناخت چیزهایی که انسان را از دین خارج میکند، میباشد و این همان موضوعی است که هر عالمی باید به آن توجه داشته باشد.
سخنران این مراسم مسئله معرفت را موضوعی بسیار مهم در اسلام دانست و خاطرنشان کرد: این مرحوم، همواره تلاش داشت تا معرفت خود را نسبت به خداشناسی، خودشناسی، هدفشناسی و آسیبشناسی دینی بیافزاید.
حجت الاسلام والمسلمین تحریری با بیان این که اگر خداشناسی به درستی انجام نگیرد، شناختن نفس نیز امکان ندارد، بیان کرد: خداشناس واقعی همواره تلاش میکند تا دانستههای خود را در زندگی جاری سازد و از آن در رویدادهای حیات خویش بهره ببرد.
وی اضافه نمود: بنا به مضمون روایات اسلامی، اگر مردم میدانستند که در شناخت خداوند چه نفعی به آنها میرسد، تلاش خود را مضاعف میساختند تا هر چه زودتر به آن دست یابند و دنیا را پستتر از زیراندازی میپنداشتند.
این استاد حوزه با تأکید بر این که باید از شخصیتهای حوزوی تجلیل کنیم و قدردان آنها باشیم، ادامه داد: امام صادق(ع)، عالم دینی را شخصی میدانند که مردم را به خدا نزدیکتر سازد و مردم با نگاه به او به یاد خداوند بیافتند.
حجت الاسلام والمسلمین تحریری با بیان این که همه ما وظیفه داریم تا به سهم خویش معارف اسلامی را در جهان طنینانداز سازیم، بیان کرد: حوزههای علمیه پایگاه مهم تقویت معارف شیعی به شمار میروند. به همین دلیل، دشمنان اسلام همواره تلاش میکنند تا این پایگاههای دینی و مردمی را تضعیف سازند.
وی، در پایان، یادآور شد: به گواه تاریخ، جریانات متعدد انحرافی مانند وهابیت برای محو نمودن معارف ناب اسلامی به وجود آمدند، اما همواره عالمان شیعه در مقابل آنها با قدرت ایستادند.